ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Позашкільний олімп Сумщини

18.03.2013

Підбито підсумки роботи гуртків науково-технічного напряму позашкільної освіти України за 2012 рік.

Нагородження кращих із кращих вихованців відбулося в м. Києві 28 лютого 2013 року під час III Всеукраїнської виставки-звіту дитячої творчості «Країна юних майстрів» за участю Президента України.

10 юним технікам України були вручені грамоти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Серед нагороджених - вихованець Глухівського міського центру дитячої та юнацької творчості Мірошниченко Павло, майстер спорту України, багаторазовий призер міжнародних змагань із судномодельного спорту.

Павло Мірошниченко почав займатися у судномодельному гуртку Глухівського міського центру дитячої та юнацької творчості з 2006 року. З 2007 року ставав неодноразовим призером всеукраїнських змагань з судномодельного спорту (моделі морського бою та радіокеровані яхти), міжнародних змагань зі швидкісних моделей.

У 2010 році Павло увійшов до складу юнацької збірної команди України з судномодельного спорту, виконав норматив кандидата у майстри спорту.

У минулому році став бронзовим призером Чемпіонату світу у класі швидкісних моделей, отримав звання майстра спорту України, увійшов до основного складу збірної команди України з судномодельного спорту. Зараз готується до Чемпіонату світу, який відбудеться у м. Гент (Бельгія).

Зараз Павло Мірошниченко навчається у Київському державному університеті лінгвістики.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 7?

^Вгору