ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ПОЗАШКІЛЬНИКИ СУМЩИНИ В АВАНГАРДІ ОСВІТНІХ ПРОЦЕСІВ

21.08.2016

19 серпня у прес-центрі Національної спілки журналістів України відбулась церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Героїчна Україна: від минулого до сьогодення» ініційованого редакцією часописів «Позакласний час», «Шкільна бібліотека», «Журналіст України», «Розкажіть онуку» та підтриманого державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», Державним комітетом телебачення і радіомовлення, Національною спілкою журналістів України, Інститутом національної пам’яті.

За підсумками Всеукраїнського конкурсу нагороджено двадцять освітян, які показали кращі приклади патріотичного виховання дітей та учнівської молоді. Серед переможців – методист Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Окунь Віктор Миколайович.

ПОЗАШКІЛЬНИКИ СУМЩИНИ В АВАНГАРДІ ОСВІТНІХ ПРОЦЕСІВ ПОЗАШКІЛЬНИКИ СУМЩИНИ В АВАНГАРДІ ОСВІТНІХ ПРОЦЕСІВ ПОЗАШКІЛЬНИКИ СУМЩИНИ В АВАНГАРДІ ОСВІТНІХ ПРОЦЕСІВ ПОЗАШКІЛЬНИКИ СУМЩИНИ В АВАНГАРДІ ОСВІТНІХ ПРОЦЕСІВ ПОЗАШКІЛЬНИКИ СУМЩИНИ В АВАНГАРДІ ОСВІТНІХ ПРОЦЕСІВ ПОЗАШКІЛЬНИКИ СУМЩИНИ В АВАНГАРДІ ОСВІТНІХ ПРОЦЕСІВ

Патріотизм – це величезне явище. І сучасні педагоги входять у це велике дійство. Ми бачимо, що дуже складно вихвати позитивне ставлення до таких святинь, як батьківщина, нація, країна… Треба враховувати, що сучасна дитина прагне самостійності і творчості. І ці бажання, ці цінності ми повинні культивувати, щоб вони були справжніми інтересами. Якщо ви зможете підтримати дитину у її інтересах, то станете її порадником і помічником, – наголосив Іван Бех.

Голова журі Світлана Кириленко високо оцінила матеріали Окуня В.М.

Про війну потрібно говорити і писати, висвітлюючи цю сторінку історії України. Потрібно вшановувати патріотів, які загинули за свою державу, а не чекати, поки війна завершиться. Адже її завершення якраз і залежить від того, яким чином буде подано інформацію про цю сторінку історії.

Таку думку висловив директор Інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович під час підбиття підсумків освітянського конкурсу «Героїчна Україна».

Вітаємо переможців.

Актив дитячого самоврядування
художньо-естетичного відділу

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 3.

^Вгору