ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Позашкільники Сумщини знову ПЕРЕМАГАЮТЬ

18.09.2017

Сумщина багата на нагороди ХХІІ Всеукраїнського фестивалю дитячих та юнацьких команд КВН «ЖАРТ – ПТИЦЯ», що відбувся з 13 по 17 вересня 2017 року у смт Затока Одеської області на базі відпочинку «ЗАЛИВ».

Цього року у фестивалі взяли участь 22 команди. Три ігрові дні команди змагались на сцені, жартували, співали, танцювали, малювали, знімали відео, брали участь у майстер-класах та конкурсах, а переможців було визначено за рейтинговою сумою балів за всі дні. Переможцем – І місце серед юнацьких команд за рейтингом (2 позиція) стала команда «Гарні діти» Ямпільського центру дитячої та юнацької творчості Ямпільської районної ради.

Крім того учасники команди, Владислава Буйволенко та Андрій Заровненко, стали кращими акторами фестивалю. Одну із ігор фестивалю вела випускниця команди КВН «Гарні діти» Альона Черкашенко. Вона стала переможцем конкурсу ведучих «Золотий мікрофон КВН».

Під час розминки на запитання: «…що несподіваного може статись в Асоціації КВН України» команда з Харкова пожартувала: «Дитяча команда може витиснути чемпіонів України». Саме так і сталось.

Вітаємо команду КВН «Гарні діти» та бажаємо їм ще багато, багато перемог.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 8.

^Вгору