ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ПРАПОР УКРАЇНИ ПІДНЯТО В БОЛГАРІЇ НА ЧЕСТЬ СПОРТСМЕНІВ-ГЛУХІВЧАН!

13.08.2019

21 липня 2019 року в місті Пазарджик (Болгарія) стартував Кубок світу з судно модельного спорту у класі «М» (радіокеровані моделі). Гідно та з честю, Україну на Кубку світу представили представники Сумщини: майстер спорту – БОРЩ Дмитро, кандидати у майстри спорту – ТУМАН Кирило та НАУМЕНКО Іван. Уперше брав участь у світових змаганнях ЧЕЧЕЛЬ Олексій. Підготували команду до цих змагань: керівник гуртка «Судномоделювання» Глухівського міського центру позашкільної освіти Глухівської міської ради Сумської області Грудина Микола Михайлович та керівник гуртка «Судномоделювання» комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Кушнір Анатолій Іванович.

Шість днів поспіль, змагаючись з представниками команд: Болгарії, Польщі, Турції, Іспанії та ін., спортсмени-глухівчани, у напруженій боротьбі, завоювали перемогу у різних класах моделей. ТУМАН Кирило став Чемпіоном світу, посівши перше місце у класі моделей ECO mini, НАУМЕНКО Іван став бронзовим призером. БОРЩ Дмитро посів четверте місце. Гідно виступив ЧЕЧЕЛЬ Олексій, посівши шосте місце. ТУМАНА Кирила нагороджено Кубком світу та золотою медаллю, НАУМЕНКА Івана – Кубком світу та бронзовою медаллю.

Команда у складі: БОРЩА Дмитра, ТУМАНА Кирила, НАУМЕНКА Івана виступила у класі моделей ECO team (18-хвилинна естафетна гонка) при підтримці багаточисельних уболівальників, не даючи шансів іншим командам, виборола Кубок світу. Команду нагороджено Кубком світу та золотими медалями.

Вітаємо переможців!!!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 1.

^Вгору