ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Презентація абетки

04.12.2017

У 2017 році силами Молодіжної педагогічної спілки спільно з Обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було реалізовано проект «Я розповім тобі про Суми» за фінансової підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради.

Проект має на меті пробудити інтерес дітей та їх батьків до основних віх культурного та історичного розвитку нашого міста через ігрові методики та активні форми роботи з дітьми.

Серед проектних заходів слід відзначити пішохідні та оглядові екскурсії містом «Суми – місто над Пслом», що проводилися впродовж травня та вересня для дітей різних вікових категорій.

Також у рамках проекту видано книжечку для дітей «Абетка про Суми». Книга розрахована на дітей віком від чотирьох років та батьків, які прагнуть якомога раніше розвивати дітей і зробити процес пізнання цікавим, захопливим, невимушеним.

У книзі розміщена українська абетка. На кожну букву подається легкий для сприйняття й запам’ятовування віршик про історичні, культурні пам’ятки міста Суми. Кожний вірш супроводжується ілюстрацією.

Видання має зручний формат, яскраво ілюстроване, тож неодмінно зацікавить малюка. Віршики легко запам’ятовуються, що дозволить розвивати пам’ять дитини. Виразні сюжетні лінії дозволять закріпити й розширити уявлення дошкільнят про рідне місто.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 1.

^Вгору