ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Результати 7-го конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу

02.04.2017

31 березня 2017 року, у Міністерстві науки і освіти України відзначили переможців 7-го конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу. Конкурс був організований МОН спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та Комітетом Інтернет асоціації України з питань інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

На конкурс надійшло понад 1600 заявок, з яких незалежне журі обрало 20-х лідерів за такими номінаціями: веб-сайти міських шкіл; веб-сайти сільських шкіл; веб-сайти дошкільних навчальних закладів; веб-сайти позашкільних навчальних закладів; веб-сайти навчальних закладів професійно-технічної освіти.

Перед нагородженням директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН Юрій Кононенко відзначив, що розвиток веб-сайтів навчальних закладів означає, що вони починають у повній мірі використовувати можливості для навчання та комунікації у 21 столітті.

«Міністерство освіти і науки України повинно заохочувати такий поступ, і саме тому сьогодні ми нагороджуємо найкращих – ті навчальні заклади, які найширше використовують можливості Інтернету для організації освітнього процесу. Це й спілкування з батьками, і повідомлення про конкурси, у яких діти можуть брати участь, і, що не менш важливо, інформація про нововведення, які запроваджуються в освітній процес», – наголосив Юрій Кононенко.

Переможці отримали грамоти від Міністра освіти і науки та голови Правління Інтернет асоціації України, а також призи, надані ІнАУ та її членами.

За результатами конкурсу у номінації «веб-сайти позашкільних навчальних закладів» сайт обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю посів друге місце. Вітаємо педагогічний колектив закладу!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 7.

^Вгору