ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Розвиток пізнавальних здібностей дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в умовах закладу позашкільної освіти: інтегрований підхід»

18.11.2022

17 листопада 2022 року відбулося онлайн засідання обласного методичного об’єднання педагогів шкіл, студій, об’єднань раннього творчого розвитку дітей закладів позашкільної освіти з теми: «Розвиток пізнавальних здібностей дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в умовах закладу позашкільної освіти: інтегрований підхід».

Засідання відкрила Людмила Скоробагатько, методист гуманітарно-оздоровчого відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, яка наголосила на особливостях організації розвивального освітнього простору в реаліях сьогодення.

Вікторія Заярна, заступник директора Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, у своєму виступі окреслила шляхи інтегрованого підходу в розвитку пізнавальних здібностей вихованців, стверджучи, що освітня інтеграція – запорука успіху.

Про інтеграцію освітніх напрямків у системі екологічної позашкільної освіти дітей дошкільного та молодшого шкільного віку розповіла Юлія Марченко, методист еколого - натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Практичний психолог Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Наталія Сидоренко зосередила увагу на необхідності забезпечення емоційної стабільності вихованців в умовах війни.

Підбиваючи підсумки роботи методичного об’єднання, учасники заходу дійшли висновку щодо важливості впровадження інтегрованого підходу в освітньому процесі, спрямованому на формування життєвих і STREAM-компетентностей дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в закладах позашкільної освіти.

Дякуємо колегам за плідну творчу співпрацю!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 5.

^Вгору