ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» - день 11

26.06.2016

ДЕНЬ МИРУ

The Day of Peace

Українці – миролюбний і працьовитий народ. Діти, дитинство яких випало на цей важкий період розвитку нашої Батьківщини, перш за все мріють про мир на нашій землі, про те, щоб тато повернувся з війни, про те, щоб не плакала мама, про те, щоб не помирали наші воїни в зоні АТО.

Сьогодні в таборі «Юннат» був день миру. Вихованці табору долучилися до соціального проекту еколого-натуралістичного відділу «З вірою в перемогу!». Діти писали листи, малювали малюнки, виготовляли обереги наших захисників.

Під час пізнавально-розважальної програми «У світі професій» діти визначили ті професії, які покликані захищати мир і безпеку у нашій державі: військовослужбовці, поліцейські, рятувальники, пожежники тощо. І поряд ними назвали професії вчителя і лікаря, як ті, що служать людям і також дбають про мир, злагоду і здоров’я. Цікаві ігри та конкурси сприяли згуртуванню дитячого колективу та розширенню знань про світ професій.

Також вихованці загону «Діти сонця» познайомилися з професією правоохоронця-кінолога у кінологічному центрі УМВС України в Сумські області. Вихованці загону «Winner» відвідали пожежну частину і познайомилися з професією рятувальника. Загін «Віночок» цікаво і корисно провів час у бібліотеці ім. Островського. Загін «Вулкан» побував на екскурсії у Сумському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 2?

^Вгору