ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» – І зміна – день 12

21.06.2015

ДЕНЬ МИРУ – The Day of Peace

Після смачного сніданку в комбінаті громадського харчування СНАУ вихованці табору відправилися до кінотеатру «Дружба». Там вони переглянули 3D мультфільм «Думками навиворіт» і дізналися про владу над людиною найсильніших людських емоцій - Радості, Страху, Роздратування, Злості і Огиди. Мультфільм став темою номер один під час обговорення протягом дня. Діти зробили висновок, що потрібно контролювати свої емоції, і житии з оточуючими людьми в мирі і злагоді.

ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» – І зміна – день 12 ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» – І зміна – день 12 ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» – І зміна – день 12
ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» – І зміна – день 12 ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» – І зміна – день 12 ЩОДЕННИК ТАБОРУ «ЮННАТ» – І зміна – день 12

Після обіду вихованці табору «Юннат» обговорювали, що для них означає слово мир, як жити в мирі, згадували правила дружніх стосунків у колективі, ділилися досвідом примирення під час пізнавальної програми «The Day of peace and reconciliation». Розширити знання дітей про інтернет-безпеку допомогла Геренко К.О. під час тренінгової програми «Кібер-майбанчик».

Загін «Віночок» відвідав кінологічний центр МВС, де діти дізналися про службових собак, особливості їх тренування, їхні можливості під час під час проведення слідчих дій і оперативно-розшукових заходів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 7?

^Вгору