ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Щоденник Всеукраїнської фольклорно-етнографічної експедиції «Джерела творчості»

03.07.2011

11 день (30 червня)

Робота на базі Наукової бібліотеки Української академії банківської справи Національного банку України та Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Н. К. Крупської стало початком нового дня. Дітей вразила оригінальна архітектура будівлі, а також багатство фонду (понад 800 тис. видань) бібліотеки імені Н. К. Крупської. А бібліотека академії банківської справи здивувала юних науковців можливостями сучасних технологій.

Після відвідання бібліотек слухачі МАН прибули у Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Для них було організовано роботу в комп’ютерному класі, де вони мали змогу попрацювати у мережі Internet, підготуватися до захисту проектів.

У дітей була можливість креативно попрацювати у творчих майстернях з декоративно-ужиткового мистецтва, які підготували педагоги Центру. І дівчата, і хлопці з великим задоволенням взяли активну участь у майстер-класі з аутентичного співу, який провела Гончаренко Олена Віталіївна, викладач кафедри ОТМ історії теорії музики та художньої культури СДПУ ім. А.С.Макаренка.

Цікавим продовженням дня стало відвідання Сумського театру драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна, який існує в театральному просторі 75 років та має глибоке коріння, прекрасні театральні традиції.

Одинадцятий день експедиції був насичений різноманітними подіями та сповнений яскравими враженнями.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 4.

^Вгору