ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Сесія фізико-математичного відділення МАН

08.11.2021

6 листопада 2021 року педагогами дослідницько-експериментального відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, науковими консультантами Сумського територіального відділення МАН було проведено навчальну сесію для слухачів відділень математики, фізики та астрономії, економіки, технічних та комп’ютерних наук.

До роботи сесії, що відбулася в дистанційного форматі було залучено 43 слухачі. Вони отримали поради з написання та оформлення наукових робіт, створення та презентації постеру, поглибили знання з базових дисциплін.

Дякуємо за співпрацю Сотник Ірині Миколаївні - доктору економічних наук, професору кафедри економіки підприємництва та бізнес-адміністрування СумДУ, Нефедченко Василю Федоровичу - кандидату фізико-математичних наук, доценту кафедри загальної та теоретичної фізики СумДУ, Некрасову Сергію Сергійовичу, кандидату технічних наук, доценту кафедри технології машинобудування, верстатів та інструментів СумДУ, Жиленко Тетяні Іванівні – кандидату фізико-математичних наук, доценту кафедри математичного аналізу та методів обчислення Сум ДУ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 6.

^Вгору