ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Школа раннього творчого розвитку дитини «Сонечко» зустрічає друзів

07.09.2015

5 вересня у школі раннього творчого розвитку дитини «Сонечко» було весело і цікаво. Під час гри-подорожі «Ми маленькі українці на Землі великій» вихованці розширили свої знання про рослинний і тваринний світ України, пригадали правила поведінки в природному оточенні і під час спілкування з домашніми тваринами. Продовжили говорити про приводу рідного краю, рідне місто, нашу славну Батьківщину на занятті «Перемога 2015 – від «Я до Ми». Коли діти були на заняттях, батьки вихованців мали змогу поспілкуватися з методистом відділу Марченко Ю.В. з приводу організації навчально-виховного процесу у новому навчальному році. Пріоритетним було визначено такі завдання: співпраця педагогів і батьків вихованців з метою гармонійного розвитку дитини; формування патріотизму та людяності у дітей дошкільного віку; підтримка сімей вихованців учасників бойових дій та інших пільгових категорій.

Практичний психолог Сидоренко Н.Ю. надала рекомендації батькам щодо підтримки дітей у період адаптації до нових навчальних умов, поради і практичні вправи з подолання резонансного стресу у період неоголошеної війни.

Ми всі прагнемо у мирі і спокої виховувати наших дітей, бути щасливими, впевненими, здоровими, розумними, творчими, справжніми патріотами Батьківщини!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 2.

^Вгору