ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ШКОЛА РЕМЕСЕЛ

04.11.2013

31 жовтня 2013 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася навчальна сесія обласної школи народних ремесел за напрямом «Традиційні та сучасні техніки декорування одягу».

У роботі школи взяло участь 20 вихованців і педагогів позашкільних навчальних закладів області. Лекції та практичні роботи для слухачів школи провели керівники гурткової роботи ОЦПО та РТМ Пелепець Оксана Миколаївна, Окунь Олена Миколаївна.

Учасники заходу прослухали лекції з тем: «Декорування виробів у техніці декупаж», «Елементи стрічкової вишивки на тканині». «Поєднання різних технік декорування в одному виробі».

У процесі творчої роботи вихованці створили міні-пано «Рідний дім», де продемонстрували навички оволодіння вивченими техніками.

Слухачі школи збагатили свої знання з історії рідного краю під час мультимедійної екскурсії «Сім чудес Сумщини», яку презентували педагоги туристсько-краєзнавчого відділу Сумського ОЦПО та РТМ.

Активними учасниками практичних занять стали вихованці Охтирського міського центру дитячої та юнацької творчості, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Сумського палацу дітей та юнацтва, Сумського районного будинку дітей та юнацтва.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 5.

^Вгору