ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Сказки красивого сердца»

07.06.2013

Сумщина на ІІ Міжнародному конкурсі дитячої творчості

Мороз Марія   Рибакова Олена

У квітні 2013 року в Російській державній дитячій бібліотеці пройшла церемонія підведення підсумків другого Міжнародного творчого конкурсу «Сказки красивого сердца», який проходив під егідою Комісії Російської Федерації у справах ЮНЕСКО.

«Сказки красивого сердца» – це конкурс творчих робіт (творів, малюнків, фотографій і анімацій) з позитивним змістом, відображають ідеали добра, створених дітьми, а також педагогами та батьками різних національностей, що проживають в Росії, країнах ближнього і далекого зарубіжжя.

Приємно відмітити, що до участі у цьому конкурсі була запрошена Народна студія образотворчого мистецтва «Полісяночка» Ямпільського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Діти молодшої групи індивідуально та колективно під керівництвом досвідчених педагогів Бабаєва М.І та Бабаєвої В.Г. створювали ілюстрації до відомої казки К.Чуковського «Доктор Айболит», а вихованці середньої та старшої груп самостійно складали казки та ілюстрували їх. Всього на конкурс були направлені роботи 15 юних художників «Полісяночки», які з успіхом дійшли до фіналу конкурсу.

12 вихованців отримали Сертифікати фіналістів.

В старшій групі Рибакова Олена нагороджена Дипломом за «Краще розкриття теми», а Мороз Марія показала кращий результат з усіх учасників від України і отримала Диплом ІІ ступеня, за підписом голови журі Фоміної Н.Н. – доктора педагогічних наук, завідуючої відділом естетичного виховання дітей та юнацтва Державного музею мистецтва імені Олександра Сергійовича Пушкіна. Всі фіналісти і переможці отримала цінні подарунки.

За успішну підготовку учасників ІІ Міжнародного конкурсу дитячої творчості «Сказки красивого сердца» керівники Народної студії образотворчого мистецтва «Полісяночка» Бабаєв М.І та Бабаєва В.Г отримали подяку від організаторів конкурсу.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 4.

^Вгору