ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Соціально-освітній проєкт «Пересувний заклад позашкільної освіти» - в дії

30.05.2024

Упродовж 2023/2024 навчального року Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю у 15 закладах освіти Білопільської, Краснопільської, Путивльської, Ворожбянської, Кириківської громад було організовано роботу пересувного закладу позашкільної освіти.

Діти долучилися до занять з креативного рукоділля, арттерапії, психологічних тренінгів, різноманітних квестів; отримали індивідуальні консультації за напрямами роботи Сумського територіального відділення Малої академії наук України, Програми «Молода генерація Сумщини», розробили та реалізували проєкти з волонтерства за завданнями обласного конкурсу соціально-освітніх проєктів «Діти розбудовують громаду».

28 травня учні закладів освіти Садівської громади відвідали Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Вони взяли участь в роботі освітніх локацій «Робототехніка», «Артпростір», «Творча майстерка», долучилися до екскурсійної програми містом Суми. Усі учасники проєкту ознайомилися з роботою Цифрового освітнього центру.

Під час літніх канікул співпраця закладів освіти продовжиться.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 2?

^Вгору