ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Сучасні тенденції роботи закладів позашкільної освіти за художньо-естетичним напрямом: актуальні завдання, нові можливості та ресурси

27.10.2022

21 жовтня в режимі відеоконференції відбулося засідання методичного об’єднання з теми «Сучасні тенденції роботи закладів позашкільної освіти за художньо-естетичним напрямом: актуальні завдання, нові можливості та ресурси».

У засіданні методичного об’єднання взяли участь директори, завідувачі відділів, методисти, керівники гуртків художньо-естетичного напряму закладів позашкільної освіти.

Питання, що винесено на обговорення розглядалися в контексті кількісних і якісних показників діяльності гуртків і творчих об’єднань художньо-естетичного профілю закладів позашкільної, загальної середньої освіти. Учасники семінару проаналізували досягнення, окреслили проблеми, визначили перспективи і завдання на майбутнє.

Заступник директора Сумського ОЦПО та РТМ Вікторія Заярна окреслила перспективи впровадження технологій STEM освіти в освітній процес гуртків і творчих об’єднань.

Завідувачка художньо-естетичного відділу Ніна Ткачова акцентувала увагу учасників семінару на особливостях діяльності дитячих творчих колективів, спрямованих на досягнення результатів творчої роботи педагога, вихованців, батьків.

Про особливості фестивально-конкурсної діяльності в умовах воєнного стану, проведення, обласних етапів Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» проінформував методист Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Віктор Окунь.

За підсумками заходу його учасники окреслили перспективи розвитку художньо-естетичного напряму позашкільної освіти в закладах освіти області у 2023 році.

Матеріали методичного об’єднання за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1ZgyoH-1UBCUPcmMILCw-0sAinMYRx4kf?usp=sharing

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 6?

^Вгору