ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Сучасні тенденції роботи закладів позашкільної освіти за художньо-естетичним напрямом: актуальні завдання, нові можливості та ресурси

21.10.2021

20 жовтня2021 року в режимі відеоконференції обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено обласний семінар-практикум з теми: «Сучасні тенденції роботи закладів позашкільної освіти за художньо-естетичним напрямом: актуальні завдання, нові можливості та ресурси».

У семінарі-практикумі взяли участь директори, завідуючі відділів, методисти, керівники гуртків закладів позашкільної освіти, працівники органів управління освітою.

Під час семінару було розглянуто питання, щодо програмного забезпечення освітнього процесу в гуртках і творчих об’єднаннях художньо-естетичного профілю; удосконалення виконавської майстерності дитячих творчих колективів; залучення учнівської молоді до участі в обласному конкурсі соціально-освітніх проєктів «Діти розбудовують громаду».

Керівник народної студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» Ольга Москаленко провела майстер-клас з теми «Упровадження сучасних технік малювання у гуртках образотворчого мистецтва».

Також учасники долучилися до тренінгу з теми «Розвиток стресостійкості як профілактика емоційного вигорання педагога».

За підсумками семінару його учасники окреслили перспективи розвитку художньо-естетичного напряму позашкільної освіти в закладах освіти області.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 9.

^Вгору