ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Світлячок» вітає друзів!

13.09.2016

У суботу 10 вересня в гуманітарно-оздоровчому відділі розпочалися заняття для найменших вихованців І і ІІ року навчання школи раннього творчого розвитку «Світлячок».

Дітлахів, які завітали до Центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю у першу в своєму житті школу, радо зустріли герої-ляльки, розповівши маленьким глядачам, що на заняттях вони навчаться рідній та іноземній мовам, рахувати та писати, гарно малювати, дзвінко співати та весело танцювати, засвоять основи комп’ютерної грамоти та правила здорового способу життя. А ще знайдуть нових друзів і зроблять з ними багато відкриттів. І для цього лише малюкам потрібно бути допитливими, зацікавленими та із задоволенням ходити до школи «Світлячок».

Після вистави «світлячата» відвідали тематичні заняття «Україно, вільна, суверенна, ти в моєму серці назавжди» за різноманітними напрямами діяльності, на яких спілкувалися про рідний край, мову, традиції, любов й повагу до Батьківщини. А також знайомилися один з одним і педагогами, грали у веселі ігри, виконували цікаві творчі завдання, що подарували всім гарний настрій!

«Світлячок» з радістю чекає на нові цікаві зустрічі з малятами!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 5.

^Вгору