ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

СВЯТО АВІАМОДЕЛЬНОГО СПОРТУ НА СУМЩИНІ

08.07.2021

З 3 по 8 липня 2021 року у м. Конотоп Сумської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі) (ІV ранг) та обласні змагання з авіамодельного спорту серед учнівської молоді. Організаторами цих змагань стали Український державний центр позашкільної освіти, комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Конотопський центр дитячої та юнацької творчості Конотопської міської ради.

У обласних змаганнях взяли участь команди закладів позашкільної освіти міст Конотоп, Суми, Охтирка, Глухів, Ромни, Кролевець. Учасниками Всеукраїнських були спортсмени з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Сумської, Харківської, Чернівецької областей, міст Конотоп, Славутич, Яготин, Остер, Київ, Ромни, Глухів, Кролевець, Суми.

Змагання проводилися в командній та особистій першості у п’яти класах вільнолітаючих моделей літаків та у чотирьох класах вільнолітаючих радіокерованих моделей. Діти демонстрували свою майстерність із запусків планерів та у керуванні моделями.

Юні авіатори Сумщини гідно представили свою область та здобули чимало перемог. В особистій першості – три перших місця та два третіх місця. В командних заліках – два других місця та одне третє місце.

Протоколи обласних загань з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі) можна переглянути за посиланням

Команди–призери, як і переможці в номінаціях, а також їхні наставники були нагороджені дипломами Українського державного центру позашкільної освіти, комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, кубками та медалями.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо всім юним авіамоделістам натхнення та підкорення нових спортивних вершин!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 9.

^Вгору