ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Свято зимуючих птахів

06.01.2017

30 грудня в еколого-натуралістичному відділі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулося Свято зимуючих птахів. Під час свята діти стали учасниками конкурсної програми «Зимуючі птахи», до якої готувалися заздалегідь: малювали малюнки, виготовляли годівниці, вивчали пісні, вірші про птахів.

Під час заходу вихованці показали досить високий рівень знань про зимуючих птахів, розповідали про важливість охорони птахів, правила їх підгодівлі взимку. Навіть найменші вихованці гуртків еколого-натуралістичного відділу знають, що важливою умовою збереження орнітофауни є підгодівля пернатих друзів у несприятливий час, оскільки для птахів голод – це одна з основних причин їх загибелі.

В переддень святкування Нового року атмосфера на Святі зимуючих птахів була особливою. Діти і педагоги вітали один одного з прийдешнім 2017 роком, дарували творчі дарунки.

Свято закінчилося закликом приєднатися до акції «Годівничка»: на території навчального закладу, біля свого будинку розвісити годівниці і підгодовувати птахів у скрутний зимовий час.

Слід усім запам’ятати
Пташок треба захищати
Їх оселі не руйнуй,
Краще взимку підгодуй!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 1?

^Вгору