ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Тиждень педагогічної майстерності: актуалізуємо, реалізуємо, підвищуємо рівень професійної майстерності

21.02.2017

Проблемам актуалізації змісту, методик і технологій навчально-виховної роботи було приділено увагу педагогами еколого-натуралістичного, науково-технічного, соціально-реабілітаційного відділів під час роботи методичного об’єднання, що відбулося 21 лютого в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. На засіданні методоб’єднання Наталя Павліченко, керівник гуртка «Креативне рукоділля», презентувала власний досвід роботи щодо формування творчих здібностей вихованців у процесі навчально-творчої діяльності в гуртках декоративно-ужиткового профілю. Сергій Статівка, завідувач науково-технічного відділу, ініціював проведення дискусії щодо впровадження інноваційних технологій як засобу розвитку творчої особистості.

Тиждень педагогічної майстерності Тиждень педагогічної майстерності Тиждень педагогічної майстерності Тиждень педагогічної майстерності Тиждень педагогічної майстерності
Тиждень педагогічної майстерності Тиждень педагогічної майстерності Тиждень педагогічної майстерності Тиждень педагогічної майстерності Тиждень педагогічної майстерності 

На засіданні методичного об’єднання з теми «Реалізація актуальних завдань національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді» педагогів туристсько-краєзнавчого, фізкультурно-спортивного відділів Ірина Пархоменко, завідувач відділу, презентувала навчальний порадник для юних краєзнавців «Я розповім тобі про Суми», Тетяна Мишакова, методист закладу, презентувала краєзнавче лото «Суми – місто над Пслом».

На засіданні методичного об’єднання педагогів художньо-естетичного, гуманітарно-оздоровчого; дослідницького-експериментального, організаційно-масового відділів було розглянуто питання розроблення та реалізації освітніх проектів у гуртковій роботі. Віктор Окунь, методист художньо-естетичного відділу, презентував соціально-освітній проект «Козацький арт», що отримав схвальну оцінку вихованців Центру і батьківської громадськості та став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Героїчна Україна: від минулого до сьогодення».

Учасники засідань методичних об’єднань зазначили, що подібний формат спілкування сприяє зростанню рівня професійної компетентності педагогів, підвищенню творчого потенціалу педагогічного колективу, поліпшенню якості навчально-виховної роботи в закладі.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 5.

^Вгору