ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

У СВІТІ КРАЄЗНАВЧИХ ВІДКРИТТІВ

22.11.2018

22 листопада 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів».

У конференції взяли участь 50 юних краєзнавців Сумщини. Вони презентували результати пошуково-дослідницької роботи за напрямами Всеукраїнської експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» та екскурсійно-краєзнавчі стартапи в межах обласного соціально-освітнього проекту «Кожна дитина має право» за напрямом «Архітектурні перлини Сумщини».

За підсумками роботи переможцями стали:

Секція «Всеукраїнська експедиція учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край»:

І місце – Опаренко Тетяна Іванівна, вихованка Сумського районного Будинку дітей та юнацтва;

ІІ місце – Брижик Яна, вихованка Краснопільського центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради;

ІІІ місце – Овчаренко Єлизавета, вихованка Комунального закладу позашкільної освіти Тростянецької міської ради «Палац дітей та юнацтва».

Секція «Екскурсійно-краєзнавчі стартапи в межах обласного соціально-освітнього проекту «Кожна дитина має право» за напрямом «Архітектурні перлини Сумщини»:

І місце – Проценко Анжела, вихованка Комунального закладу позашкільної освіти Тростянецької міської ради «Палац дітей та юнацтва».

І місце – Готенко Анастасія, Руденко Богдана, П’ятикоп Анастасія, учениці КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20;

ІІ місце – Марченко Анастасія, вихованка Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради;

ІІ місце – Севостян Віталій, вихованець Охтирського районного центру дитячої та юнацької творчості;

ІІІ місце –Яременко Софія, учениця Роменської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10;

ІІІ місце – Гирич Ольга, учениця Смілівського навчально-виховного комплексу Роменської районної ради.

Керівники делегацій взяли участь у роботі творчої лабораторії з теми «Суми на рубежі ХХ сторіччя» на базі Сумського обласного краєзнавчого музею.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 1.

^Вгору