ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Участь у кубку України з судномодельного спорту «Кубок Таврії»

23.06.2017

16–18 червня 2017 року у місті Херсон відбувся другий етап Кубку України з судномодельного спорту «Кубок Таврії».

В змаганнях брали участь 33 спортсмени-моделісти з Києва, Одеси, Харкова, Херсона, Миколаєва та інших міст України.

Сумську область представляли вихованці Глухівського міського центру позашкільної освіти майстри спорту Олег Устінов і Дмитро Борщ, першорозрядники Кирило Туман та Іван Науменко.

Змагання проходили в запеклій боротьбі. Поряд з першорозрядниками виступали майстри спорту України і міжнародного класу, чемпіони світу і Європи. Але наші моделісти витримали натиск.

Дмитро Борщ виборов ІІ місце в класі моделей ЕКО міні експерт, Устінов Олег третє місце у класі міні HYDRO. Кирило Туман виборов золоту нагороду в класі HYDRO-1-юніори та дві срібні нагороди у класах ЕКО експерт та HYDRO-1-спортсмени.

У командних перегонах міні тім класу моделей ЕКО міні експерт глухівчани у складі: Дмитро Борщ, Олег Устінов та Іван Науменко, вибороли бронзові нагороди.

В загальному заліку команда Глухівського МЦПО у складі Сумської області посіла другу сходинку п’єдесталу поступившись своїм давнім конкурентам команді міста Полтави.

Привітаємо юних судномоделістів Глухова з черговим вдалим виступом і побажаємо перемог у Чемпіонаті України з судномодельного спорту, який відбудеться 20–23 липня 2017 у Глухові на «Скоропадському озері».

Валерій Мандріка,
заступник директора Глухівського МЦПО

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 7?

^Вгору