ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Успішний досвід у Чемпіонаті України з трейл-орієнтування

19.10.2021

З 14 до 16 жовтня у м. Київ пройшов Ій Чемпіонат України серед вихованців закладів позашкільної освіти зі спортивного орієнтування (трейл-орієнтування). У змаганнях взяли участь юні орієнтувальників Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Слід зазначити, що вони були переможцями та призерами змагань з трейл-орієнтування, що проходили в онлайн-режимі. Чемпіонат став чудовою нагодою підтвердити свою технічну майстерність очно, в реальних умовах.

У перший день змагань на дистанції «двохетапна естафета» учасники нашої команди Короткий Дмитро та Медвєдєв Кирило у групі Ч-16, Лапа Марія і Тимошенко Ксенія у групі Ж-16 , Васильченко Поля та Івачихін Даниіл у групі MIX-14, Пінчук Данило і Марченко Марія у групі MIX-18 чотири рази піднімалася на вищу сходинку п’єдесталу пошани. Другу сходинку п’єдесталу посіли Василега Матвій і Князєв Нікіта у групі Ч-12, Батура Софія та Спіріна Софія у групі Ж-16. За результатами першого дня змагань команда посіла І місце!

Другий день Чемпіонату приніс нагороди Короткому Дмитру – І місце у групі Ч-16, Лапі Марії і Пінчуку Данилі – ІІ місце відповідно у групах Ж-16 та Ч-16, Іванчихіну Даниілу і Васильченко Поліні – ІІІ місце у групах Ч-14 та Ж-14. Загальний командний результат – ІІ місце.

Вітаємо нашу команду! Бажаємо подальшого вдосконалення технічної майстерності та нових перемог!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 6?

^Вгору