ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

В єдності наша сила

01.10.2024

1 жовтня Україна відзначає одразу два важливих свята: День захисників і захисниць та День українського козацтва. Під час широкомасштабної війни і дорослі, і діти найбільше мріють про те, щоб кожен воїн та кожна захисниця повернулися додому живими.

Напередодні свята вихованці народного ансамблю народного танцю «Сонечко» провели патріотичний захід до Дня українського козацтва «Ми нащадки української слави».

У закладі також оформлена виставка художніх робіт переможців обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» ,номінація «Образотворче мистецтво»- «Юні художники Сумщини» та вихованців народної студії образотворчого мистецтва «Світ фарб». Тематикою конкурсних робіт стала «Перемога у нас в крові», «За нашу свободу».

У День захисників і захисниць України хочемо побажати здоров'я, щастя і великих успіхів у вашій важкій справі. Ми молимося за кожного, хто боронить нашу країну. Зі святом вас, захисники і захисниці! Нехай ваше життя буде сповнене перемог не тільки на полі бою, але й у кожному дні.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 4.

^Вгору