ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Valeo! – бути здоровим»

20.11.2017

19 листопада 2017 р. в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася спортивно-розважальна програма «Valeo! – бути здоровим» для вихованців гуртків фізкультурно-спортивного відділу.

Програма проводиться третій рік поспіль на честь туриста, альпініста, видатного тренера з карате Угніча Валентина Васильовича, який прожив яскраве життя, повне подорожей і випробувань. Справжній український лицар, щирий товариш та мудрий наставник, він завжди залишається в пам’яті своїх колег та вихованців.

Під час змагань юні спортсмени випробували свої спритність і вправність у проходженні смуги перешкод, виконання веселих туристських вправ та перевірили своє вміння встановлювати намет. На згадку про участь у заході всі учасники отримали грамоти та пам’ятні призи.

Педагоги фізкультурно-спортивного відділу запрошують своїх вихованців взяти участь у спортивно-розважальній програмі «Стежками до Святого Миколая», що відбудеться 17 грудня 2017 р. у Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 4.

^Вгору