ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Весну дружно зустрічаємо

04.03.2014

1 березня в еколого-натуралістичному відділі Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було шумно, весело і багатолюдно. Протягом дня проходили ігрові, пізнавально-розважальні програми для дітей різних вікових груп.

Весну зустрічали і матусь вітали вихованці школи раннього творчого розвитку «Сонечко». Діти разом вирушили до уявного лісу, щоб нарвати квітів у подарунок мамі. Там вони познайомилися з дівчинкою Лісовинкою, яка дбає про природу і наглядає за тваринами і рослинами у лісі. Вона розповіла, що перші весняні квіти не можна рвати – їх потрібно охороняти, а мамі краще квіти намалювати. Разом з Весною, яка завітала на свято, діти співали пісні, танцювали таночки, грали в ігри. А для мам найкращим подарунком стали листівки, виготовлені власноруч.

У дитячому творчому об’єднанні «Ми працьовиті» 1 березня діти зиму проводжали, вітали зимових іменинників та весну зустрічали. Під час ігрової програми діти змагалися у силі, спритності та витривалості, а також вітали своїх мам із жіночим святом.

Старші вихованці еколого-натуралістичного відділу під час пізнавально-розважальної програми «Весела Масляна» більше дізналися про історію і традиції святкування Масляної, грали в рухливі ігри та смакували традиційними млинцями і запашним чаєм.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 1.

^Вгору