ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбулася зустріч президента України П.Порошенка зі слухачами Малої академії наук України

20.05.2015

18 травня 2015 року в м. Києві відбулася зустріч слухачів Малої академії наук України з Президентом України Петром Порошенком. Разом із учнями до розмови за круглим столом з очільником держави долучилися голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілія Гриневич, міністр освіти і науки України Сергій Квіт, віце-президент Національної академії наук України, директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін і заступник Глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко.

Від Сумської області на зустріч з Президентом була запрошена дійсний член Сумського територіального відділення Малої академії наук України, учениця 11 класу Рибальскої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Охтирської районної ради Криворучко Анна.

Молоді науковці отримали унікальну можливість розказати Президенту України про свої ідеї, спрямовані на розв’язання багатьох проблем військової, енергетичної, промислової, медичної та інших галузей.

Петро Порошенко особливо наголосив на тому, що вихованці Малої академії наук ростуть патріотами своєї країни, ділять її тривоги та радості. Президент закликав молодих учених не боятися проблем, можливих негараздів, не опускати руки.

«Я вірю в українську науку, і наша зустріч, і ваші посмішки дають надію на те, що ми обов’язково переможемо», – зазначив Президент.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 2.

^Вгору