ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбулися обласні відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту

10.06.2017

З 01 по 05 червня 2017 року Комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю на базі Роменського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю були проведені обласні відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі та радіокеровані моделі).

В змаганнях взяли участь 40 вихованців авіамодельних гуртків позашкільних навчальних закладів: Конотопського міського центру дитячо-юнацької творчості, Роменського центру позашкільної освіти та роботи талановитою молоддю, комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук, Глухівського міського центру позашкільної освіти, Кролевецької районної станції юних техніків, Яготинського районного Будинку дитячої та юнацької творчості.

Програмою змагань передбачалися виступи в трьох основних класах моделей: «Вільнолітаючі моделі», «Радіокеровані моделі», «Малі форми моделей».

Незважаючи на складні погодні умови та потужний штормовий вітер змагання відбулися на високому спортивно-технічному рівні. Як і раніше, під час стартів, подих захоплювало від кожного класу моделей. Приємно, що майстерність деяких учасників помітно зростає з кожним роком.

Найбільш успішно серед усіх команд-учасників в класі «Вільнолітаючі моделі» виступили вихованці Охтирського міського центру позашкільної освіти - Мала академія наук учнівської молоді, в класі «Радіокеровані моделі» - вихованці Конотопського центру дитячо-юнацької творчості, в класі «Малі форми моделей» - вихованці Охтирського міського центру позашкільної освіти - Мала академія наук учнівської молоді.

Результати змагань можна переглянути тут.

Переможці та призери обласних відкритих змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту отримали дипломи та медалі, а кубком була нагороджена команда-переможець в кожному класі моделей (вільнолітаючі, радіокеровані та малі форми моделей).

Висловлюємо велику вдячність всім, хто причетний до проведення чудового заходу авіамоделістів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 7.

^Вгору