ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбулися обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (12-15 травня 2016 року)

15.05.2016

12-15 травня 2016 року відбулися обласні змагання юних авіамоделістів, клас вільнолітаючих моделей. Традиційно вони відбулися на базі Конотопського міського центру дитячої та юнацької творчості.

У змаганнях взяли участь вихованці позашкільних навчальних закладів м. Суми, Конотоп, Кролевець, Ромни та Глухів.

Програмою змагань передбачалося визначення особисто-командної першості за шістьма категоріями вільнолітаючих авіамоделей. За підсумками проведення змагань у командній першості переможцями визнано:

I місце – команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, керівник команди Коломієць Микола Олександрович;

II місце – команда Конотопського міського центру дитячої та юнацької творчості, керівник команди Соловей Олександр Володимирович;

III місце – команда Конотопського міського центру дитячої та юнацької творчості, керівник команди Соловей Олександр Володимирович.

За результатами змагань суддівська колегія відібрала кандидатів до команди області, яка братиме участь у Всеукраїнських змаганнях учнівської молоді з авіамодельного спорту, що відбудуться в червні цього року в м.Конотоп Сумської області.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 1.

^Вгору