ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбувся Фінал Чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді

06.10.2016

З 30 вересня по 2 жовтня 2016 року в м. Києві на картодромі підприємства «Автодром Чайка» пройшли фінальні змагання Чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді.

В змаганнях учнівської молоді прийняло участь 75 юних картингістів (15 команд) із Волинської, Київської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької Чернігівської, Чернівецької областей та міста Києва.

Програма змагань передбачала особисто-командну першість у швидкісному маневруванні та шосейно-кільцевих перегонах у класах картів:

  • "Піонер-Н-міні" (об’єм двигуна 75 см3) вік учасників 6-9 років;
  • "Піонер-Н" (об’єм двигуна 75 см3) вік учасників 9-13 років;
  • "Піонер- Б" (об’єм двигуна 50 см3) вік учасників 6-14 років;
  • "Кадет" (об’єм двигуна 125 см3), вік учасників 10-16 років;
  • "Популярний – юнаки" (об’єм двигуна 125 см3), вік учасників 12-16 років;
  • "Популярний" (об’єм двигуна 125 см3), вік учасників старше 16 років.

Під час урочистого відкриття змагань учасників привітав голова Товариства сприяння обороні України Тімченко Віктор Миколайович, який подякував всіх присутніх за невичерпну енергію в розвитку картингу, як виду автомобільного спорту також висловив побажання і про подальшу співпрацю з Українським державним центром позашкільної освіти в розвитку технічних видів спорту серед підростаючого покоління. Директор Українського державного центру позашкільної освіти Геннадій Анатолійович Шкура побажав спортсменам у чудових умовах досягти найвищих результатів.

Команду Сумської області на цих змаганнях представляли юні картингісти Глухівського міського центру позашкільної освіти: Дар’я Самодєлова (учениця 9 класу ЗОШ №6, м.Глухів), Олексій Бурнос (учень 7 класу ЗОШ №1, м.Глухів) та Кирило Галустян (учень 9 класу ЗОШ №3, м.Глухів). Тренер команди − Терещенко Іван Михайлович, керівник команди - Кушнір Анатолій Іванович.

В особистому заліку з шосейно-кільцевих перегонів в класі "Популярний – юнаки" Самодєлова Дар’я виборола ІІ місце, Кирило Галустян – VІ місце. В абсолютному особистому заліку в класі "Піонер-Н" Бурнос Олексій посів VІ місце. В особистому заліку з шосейно-кільцевих перегонів в класі "Піонер-Н" Бурнос Олексій зайняв VІІІ місце, а в особистому заліку з швидкісного маневрування - V місце.

Вітаємо переможців!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 1.

^Вгору