ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбувся Всеукраїнський семінар-практикум

13.11.2017

8-9 листопада 2017 року відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для голів обласних методичних об’єднань гуртків авіа-, авто-, ракето-, судномодельного напрямків та картингу організований Українським державним центром позашкільної освіти.

Від Сумської області у заході взяли участь голови методичних об’єднань за такими напрямами: картинг – Терещенко І.М. (керівник гуртка ОЦПО та РТМ), судномодельний напрям – Грудина М.М. (директор Глухівського ЦПО), автомодельний напрям – Мандріка В.А. (заступник директора Глухівського ЦПО), авіамодельний напрям – Коломієць М.О. (керівник гуртка ОЦПО та РТМ).

Учасники семінару-практикуму під час секційних засідань обговорювали питання організації та проведення змагань з технічних видів спорту, стан роботи методичних об’єднань та гуртків за напрямами технічної творчості дітей та учнівської молоді. Також підводились підсумки всеукраїнських масових заходів серед дітей та учнівської молоді у 2016-2017 н.р., обговорювались правила проведення всеукраїнських змагань, зміни і доповнення до них та участь вихованців у заходах європейського та світового рівнів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 3.

^Вгору