ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Виставка радо зустрічає своїх відвідувачів!

04.03.2014

Стало доброю традицією в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю організовувати виставку переможців обласного конкурсу творчих робіт «Здорове життя – успіх буття», активну участь у якому беруть вихованці і учні позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів області.

Приємно відзначити, що з кожним роком до участі у конкурсі долучається все більша кількість вихованців з усієї нашої області. Так у цьому році взяли участь 286 вихованців, тоді як за минулий рік учасниками конкурсу було 175 дітей.

Так, як номінацій було три ( соціальна реклама, фото, літературний твір), на виставці були представлені роботи за кожною номінацією. Таланти юних переможців можна побачити у бібліотеці імені М.В. Островського до кінця березня. Виставка користується попитом серед відвідувачів бібліотеки. Як сказала завідуюча естетичним відділом бібліотеки, діти захоплюються неординарними темами, сюжетами, виконавською майстерністю авторів-переможців.

Всім, хто хоче взяти участь у обласному конкурсі «Здорове життя успіх буття», прохання звертатися за інформацією до Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Бажаємо всім творчих злетів і цікавих ідей!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 4.

^Вгору