ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вітаємо переможців Чемпіонату України зі спортивних туристських походів учнівської та студентської молоді

19.03.2014

Протягом навчального року юні туристи здійснюють різноманітні подорожі областю, Україною та за її межами. Пішки, на велосипедах та на байдарках вони долають десятки та сотні кілометрів, насолоджуючись краєвидами природи та вивчаючи історію рідної землі.

Звіти про здійснені походи беруть участь у Чемпіонаті України зі спортивних туристських походів учнівської та студентської молоді. За підсумками Чемпіонату походів, здійснених у 2012-2013 навчальному році, Сумська область посіла загальнокомандне 3 місце.

У номінації «вело похід 1 кат. скл.» ІІІ місце посіла команда Охтирського міського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Сталінський В.О.). за підсумками походу територією Сумської та Полтавської областей.

У номінації «велопохід 2 кат. скл.» ІІ місце посіла команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівник Мараховська З.А.). Їх похід проходив територією Криму.

У номінації «велопохід 1 кат. скл.» І місце посіла команда Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Філатов І.М.). Нитка маршруту проходила територією Полтавської та Сумської областей.

У номінації «горний похід 1 кат. скл.» І місце посіла команда Сумського палацу дітей та юнацтва (керівник Андросова В.І.). Вихованці дитячого клубу туристів-альпіністів ім. Є. Абалакова підкорювали Кавказькі гори.

У номінації «лижний похід 1 кат. скл.» ІІ місце посіла команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівник Мараховський М.С.). Похід було організовано територією Сумської області.

У номінації «пішохідний похід 2 кат. скл.» ІІ місце посіла команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівник Бацман Ж.Г.). Учасники походу мали можливість насолодитися красою Українських Карпат.

У номінації «водний похід 3 ст. скл.» ІІ місце посіла команда Роменського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Мега С.П.). Подорож здійснена на байдарках по р. Псел.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 9.

^Вгору