ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вітаємо переможців турніру з фінансової грамотності!

25.11.2014

З 13 по 15 листопада 2014 року відбувся Всеукраїнський турнір юних знавців курсу «Фінансова грамотність». Змагання проводилися на базі Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля. Організатори заходу – Університет банківської справи Національного банку України в співпраці з Програмою розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II).

У турнірі змагалися 13 команд команд з різних куточків України: команди Сумської, Херсонської, Харківської, Миколаївської, Запорізької, Черкаської, Кіровоградської, Житомирської, Донецької, Київської, Дніпропетровської областей та міст Києва і Дніпропетровська.

Команда Сумської області у складі Богачек Єлизавети, Батюти Євгена, Федоренка Романа, Чаманова Руслана, учнів Конотопської гімназії, та Лучка Станіслава, учня Конотопської спеціалізованої школи №3, під керівництвом Олеха Анатолія Петровича, вчителя-методиста Конотопської спеціалізованої школи №3, керівника гуртка Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, здобули перемогу в Першому Всеукраїнському турнірі юних знавців курсу «Фінансова грамотність», посівши І місце.

Вітаємо переможців змагання та бажаємо подальших творчих здобутків і перемог у змаганнях будь-якої складності. Анатолію Петровичу висловлюємо подяку за віддану працю на педагогічній ниві, за турботу та любов до дітей!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 5.

^Вгору