ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вітаємо призерів конкурсу «Intel-Техно Україна»!

24.02.2014

З 18 по 21 лютого на базі Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут» відбувся конкурс науково-технічної творчості для школярів Intel-Техно Україна – Національний етап міжнародного конкурсу Intel ISEF International Science and Engineering Fair. На огляд відвідувачів та оцінку журі було представлено проекти в п’яти категоріях знань: «Фізика та Астрономія», «Математика», «Інженерія», «Комп’ютерні науки», «Енергетика».

Сумську область гідно представили 5 вихованців обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. У категорії «Математика» посів ІІ місце Романенко Тимофій, учень 11 класу Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7, з конкурсною роботою під назвою «Моделювання динаміки біологічних популяцій на площині». У цій же категорії Кійко Кирил, учень 11 класу Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №10 імені Героя Радянського Союзу О.Бутка, захистив роботу «Математичні задачі на шаховій дошці» та виборов ІІІ місце.

У категорії “Енергетика” четверте місце посів Болкуневич Владислав, учень 11 класу Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7, назва роботи – «Турбокомпресор як двигун зовнішнього і внутрішнього згоряння».

Захист конкурсної роботи під назвою «Анеморумбометр на основі тензорезисторів» приніс Бєлану Михайлу, учневі 11 класу Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7, почесне ІІІ місце в категорії «Інженерія». Четверте місце в категорії посів Комісар Максим Володимирович, учень 11 класу Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7, тема роботи – «Магнітний датчик кута повороту для наукових і навчальних досліджень».

Вітаємо юних дослідників і бажаємо успіхів у подальшій науково-дослідницькій роботі!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 8.

^Вгору