ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю – призери Кубків України зі спортивного орієнтування

16.10.2024

Вихованці гуртків «Спортивне орієнтування» (керівники Зикова Л.І., Пугач М.І,. Постельняк І.М.) Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю взяли участь у Кубках Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді зі спортивного орієнтування (бігом і трейл), що відбулися у м. Київ впродовж вересня та жовтня місяців.

У змаганнях зі спортивного орієнтування (бігом) взяли участь 16 команд. Команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю виборола ІІІ командне місце. В особистому заліку призові місця посіла Спіріна Софія (група Ж-18), виборовши І місце на дистанціях за вибором та у заданому напрямку, Медвєдєв Кирило (група Ч-18) – ІІ місце у двох змагальних днях, Тарасенко Назар – ІІ місце на дистанції у заданому напрямку.

Високі результати продемонструвала команда закладу під час змагань зі спортивного орієнтування (трейл). У першій день призові місця на дистанції у групі Ж-12 весь п’єдестал пошани посіли наші вихованки: Сінгур Катерина (І місце), Денисенко Дар’я (ІІ місце), Посенко Софія (ІІІ місце). В групі Ж-14 І місце посіла Бикова Надія, ІІ місце – Голопьорова Катерина. Вибороли призові місця у своїх вікових групах Бокань Марина – ІІІ місце (група Ж-16), Лапа Марія – ІІ місце (група Ж-18), Чернишов Денис – І місце (група Ч-12), Кошеленко Михайло – ІІІ місце (група Ч-16), Клименко Олександр – ІІ місце (група Ч-18).

За результатами другого дня змагань І місце посіли Чернишов Денис (група Ч-12), Голопьорова Катерина (група Ж-14), ІІ місце – Клименко Олександр (група Ч-18), Лисенко Злата (група Ж-12), Бикова Надія (група Ж-14), Бокань Марина (група Ж-16), ІІІ місце – Лапа Марія (група Ж-18).

У загальнокомандному заліку команда зайняла ІІ місце.

Вітаємо команди!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 1.

^Вгору