ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ВОДНИКИ КРОЛЕВЕЧЧИНИ – ПРИЗЕРИ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ВОДНОГО ТУРИЗМУ

16.10.2024

Команда водних туристів з Кролевеччини повернулася з Чемпіонату України з водного туризму, що відбувся напочатку жовтня 2024 року у селі Сокілець Вінницької області на річці Південний Буг.

У змаганнях брали участь команди з дев'яти регіонів України: Вінницької, Житомирської, Київської, Львівської, Полтавської, Сумської Тернопільської, Хмельницької областей та міста Київ. 13 екіпажів класу суден С4 (катамаран чотиримісний) та 11 екіпажів класу суден С2 (двомісний катамаран) боролися за свої нагороди на дистанціях «Раллі», «Слалом» та «Спринт».

Сумську область представляла команда вихованців гуртків з водного туризму Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, учнів закладів освіти Кролевецької громади: Бідненко Андрій, Федотов Олександр, Передерій Яна, Цвентарна Анна, Леонідов Максим, Шелудько Максим, Сергієнко Олександр, Висоцький Ростислав ( тренери Олександр Лебедь, Олександр Ломака).

У напруженій боротьбі з досвідченими суперниками екіпаж катамарану двійки у складі Олександра Федотова та Андрія Бідненка вибороли ІІІ місце на дистанції «Слалом», успішно подолавши 20 воріт дистанції.

Вітаємо команду з новим спортивним досвідом!

Бажаємо успіху в наступних змаганнях з водного туризму.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 8.

^Вгору