ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ВСЕУКРАЇНСЬКА ЮВІЛЕЙНА ЕСТАФЕТА «СТЕЖКАМИ ЮННАТІВСЬКОГО РУХУ» СТАРТУВАЛА!

10.09.2020

У 2020 році позашкільники України відзначають 95-річчя юннатівського руху.

Програмою ювілейних заходів передбачено проведення Всеукраїнської естафети «Стежками юннатівського руху», яка має на меті формування креативного позашкільного освітнього простору шляхом популяризації сучасних форм еколого-натуралістичної роботи в закладах позашкільної освіти.

Естафету започатковано Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Саме тому естафета стартувала в закладах позашкільної освіти Сумської області.

Готуючись до святкування 95-річного ювілею юннатівського руху, вихованці гуртків і творчих учнівських об’єднань долучилися до участі в різноманітних за змістом і формами заходах.

10 вересня педагоги і вихованці дитячих творчих колективів взяли участь у своєрідному флешмобі з передачі естафетних кубка і книги друзям, колегам, ровесникам закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму Чернігівської області.

Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова побажала всім учасникам естафети приємного спілкування, яскравих вражень, цікавих подорожей юннатівськими стежками.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 6.

^Вгору