ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнські онлайн-змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання

21.12.2020

З 15 по 17 грудня 2020 року відбулися Всеукраїнські онлайн-змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання.

В змаганнях прийняли участь команди з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької областей, міст Рівне і Київ.

Команду Сумської області представляли вихованці Конотопської станції юних техніків Конотопської міської ради: Шкуліпа Олександр, Кісіль Ростислав (керівник команди Єршов Юрій Володимирович).

Змагання проходили у режимі он-лайн відеоконференції Zoom у 2 етапи: в один день у змаганнях приймали участь команди молодших груп (віком до 15 років), а в другий – команди старших груп (віком до 18 років).

Програмою змагань передбачалося проведення теоретичного заліку та практична частина. Переможці визначалися за найбільшою сумою балів, нарахованих учасникам за теоретичний залік та монтаж пристрою.

Переможці визначалися у особистій та командній першості у двох вікових категоріях. За результатами змагань у особистому заліку Кісіль Ростислав посів 3 місце, Шкуліпа Олександр – 4 місце. Командний результат – 7 місце з 17 команд.

Бажаємо вихованцям подальших успіхів і перемог!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 3?

^Вгору