ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнський фестиваль «Українська паляниця»

21.10.2014

З 15 по 17 жовтня 2014 року у м. Київ в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся Всеукраїнський фестиваль «Українська паляниця».

Область на цьому заході представляли Сумський міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді та Комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Програмою фестивалю було передбачено проведення виставки – презентації досягнень діяльності музеїв хліба, куточків економного та бережливого ставлення до хліба; тематичних конкурсних виступів. Під час конкурсного виступу з теми «Символ щастя і достатку – паляниця золота» вихованці області продемонстрували знання народних традицій рідного краю.

Учасники всеукраїнського фестивалю взяли участь у виїзному практикумі, що проходив на хлібозаводі № 2 ПАТ «Київхліб» та здійснили екскурсію до літературно-меморіального будинку-музею Т.Г.Шевченка «Є пророки і у своїй Вітчизні».

За підсумками роботи Всеукраїнського фестивалю «Українська паляниця» дипломами ІІІ ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та цінними подарунками нагороджені Будакова Дарина, Дубініна Софія, Некрасова Аліна, Ширшонкова Анна, вихованки Сумського міського ЦЕНТУМ. Подяками Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді були нагороджені Василець Раїса Василівна, керівник музею хліба Сумського міського ЦЕНТУМ, та педагогічний колектив Сумського обласного ЦПО та РТМ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 1 й 3.

^Вгору