ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнський Інженерний тиждень

12.02.2021

Вихованці і педагоги обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю долучилися до Всеукраїнського Інженерного тижня, мета проведення якого полягає у зацікавленні підростаючого покоління у вивченні науки і технологій, демонстрації рівних можливостей дівчат і хлопців в галузях STEM-освіти.

Спробувати себе в ролі інженерів, які рятують світ від глобальних проблем, розкрити свій творчий потенціал мали змогу вихованці науково-технічного відділу (гуртки «Умілі руки», «Основи робототехніки та програмування», «Pixel», «Перші сходинки до ПК», «Робототехніка: вступ для першачків») і Центру розвитку «Д.І.М.».

За результатами проведення Інженерного тижня діти дізналися багато цікавих фактів про науково-технічний прогрес від стародавніх часів до сучасності, ознайомилися з відомими на весь світ винаходами видатних українських інженерів, отримали корисні мейкерські навички і вміння, яскраві враження від захопливих челенджей, а також сертифікати всеукраїнського зразка за краще інженерне рішення й необхідні кожному інженеру-початківцю подарунки. А педагоги – неоціненний досвід й нові ідеї упровадження STEAM-освіти на заняттях у закладі позашкільної освіти.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 3.

^Вгору