ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнський конкурс «ЕкоТехно Україна 2021»

09.03.2021

2-5 березня 2021 року в онлайн форматі відбувся ІІI етап Всеукраїнського конкурсу «ЕкоТехно Україна 2021» – національний етап Міжнародного конкурсу наукової технічної творчості школярів ISEF 2021 (International Science and Engineering Fair).

До участі у фінальному етапі конкурсу у секції «Науки про землю та навколишнє середовище» були запрошені Васькін Артур, учень 10 класу Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Глухівської міської ради (тема проєкту «Дослідження саморегуляції та динамічної рівноваги автоматизованої штучної екосистеми на базі платформи KEYSTUDIO») та Єрьомін Іван, учень 11 класу комунального закладу Березівської сільської ради «Березівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад» (тема проєкту «Технологія вирощування Miscanthus giganteus як альтернативного джерела енергії у природно-кліматичних умовах Полісся».

За підсумками участі в роботі Єрьомін Іван посів І місце. Церемонію оголошення переможців конкурсу можна переглянути за посиланням youtube.com/watch?v=NBQ08NZob30

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 2.

^Вгору