ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнський семінар-виставка методистів і керівників гурткової роботи «Оригамі навколо нас»

23.05.2012

15-18 травня 2012 року в м.Ужгород відбувся Всеукраїнський семінар-виставка методистів і керівників гурткової роботи «Оригамі навколо нас». Захід було організовано з метою поширення знань з оригамі в галузі освіти, стимулювання творчого та інтелектуального розвитку дітей та юнацтва, популяризації мистецтва оригамі в Україні, обміну досвідом та ознайомлення з найновішими досягненнями в мистецтві паперопластики.

Програма семінару була насиченою та цікавою. Представники позашкільних закладів України з великою зацікавленістю відвідали майстер-класи та прослухали лекції з мистецтва оригамі. У рамках заходу відбулася виставка творчих досягнень майстрів оригамі та паперопластики.

Виставка налічувала більше 300 експонатів з усіх регіонів України. Були представлені роботи з традиційного оригамі, витвори, виконані за розробками сучасних майстрів світу, а також різноманітні сувеніри, витинанки, модульне оригамі, роботи в техніці кірікомі. Роботи вихованців Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю з витинання вирізнялися своєю витонченістю та майстерністю.

Усі учасники заходу отримали дипломи та сертифікати.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 1?

^Вгору