ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ХЛІБ НА СТОЛІ, МИР НА ЗЕМЛІ

11.04.2017

У межах реалізації соціально-освітнього проекту «Хліб на столі, мир на землі» в Музеї хліба еколого-натуралістичного відділу обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю 8 квітня відбулися пізнавальні програми для вихованців різних вікових груп.

Під час пізнавальної програми «Від зернини до хлібини» гуртківці старшого дошкільного і молодшого шкільного віку розширили свої знання про зернові культури, особливості їх вирощування, різновиди хліба, працю людей хліборобської професії. Вихованці середнього шкільного віку поглибили знання про походження злакових культур, сучасні агротехнології, традиції хліборобства і хлібопечення в Україні.

Вихованці гуртка «Лікарські рослини» (керівник Гарбуз І.В.) ініціювали благодійну акцію «Великодній кошик для воїнів АТО». Вони запросили дітей, їхніх батьків долучитися до привітання зі святом світлого Христового Воскресіння наших захисників.

Відтак, 13–15 квітня всі бажаючі можуть принести до еколого-натуралістичного відділу святкові листівки з найкращими побажаннями і подякою за наше мирне життя, паски, що будуть передані військовослужбовцям, які виконують свій обов’язок на передовій у зоні проведення антитерористичної операції.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 6.

^Вгору