ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання

22.05.2017

17 травня 2017 року відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогів позашкільних навчальних закладів області, які працюють з дітьми старшого дошкільного та молодшого шкільного віку. Зустріч було присвячено формуванню життєвих компетентностей у вихованців дошкільного віку.

Засідання розпочалося з підбиття підсумків щорічного обласного конкурсу дерев-родоводів «Нехай квітує дерево родинне». Присутні мали змогу ознайомитися з роботами переможців конкурсу у форматі мультимедійної презентації.

Учасникам було презентовано систему роботи Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, на базі якого проводився методико-педагогічний захід, зокрема, досягнення педагогічного та учнівського колективів. Слід зазначити, що ЦЕНТУМ є базовим закладом міської мережі Шкіл сприяння здоров’я, є ініціатором різноманітних тематичних проектів й акцій.

Інформативним у теоретичному й практичному аспектах став блок щодо роботи школи раннього творчого розвитку «Журавлик». Учасники засідання відвідали заняття з англійської мови з використанням сучасних мультимедійних технологій. Позитивно було оцінено й інтерактивні форми роботи у краєзнавчому музеї закладу.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 4.

^Вгору