ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання педагогів декоративно-ужиткового напряму

13.11.2012

З метою підвищення професійної компетентності педагогів–позашкільників 7 листопада 2012 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено засідання обласного методичного об’єднання керівників гуртків декоративно-ужиткового напряму.

У рамках засідання було проведено очний етап обласного конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів області «Творча особистість року» за декоративно-ужитковим напрямом.

У заході взяли участь керівники гуртків Шосткинського центру естетичного виховання, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Охтирського міського центру дитячої та юнацької творчості, Глухівського центру дитячої та юнацької творчості, Лебединського районного центру дитячої та юнацької творчості, Липоводолинського будинку дітей та юнацтва, Охтирського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Загальна позитивна атмосфера заходу сприяла якнайкращому висвітленню власного творчого досвіду. Конкурсанти представили свої творчі доробки з питань оптимізації освітньо-виховної роботи в творчих об’єднаннях, упровадження авторських методик.

Перше місце у конкурсі зайняла керівник гуртка «Український сувенір» Охтирського міського центру дитячої та юнацької творчості Бабак Лілія Вікторівна, друге місце здобула керівник творчої майстерні «Бісероплетіння» Шосткинського центру естетичного виховання дітей та юнацтва Коновалова Світлана Михайлівна, третє — керівник гуртка «Чарівна нитка» Охтирського районного центру дитячої та юнацької творчості Мащенко Світлана Миколаївна.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 7.

^Вгору