ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання педагогів шкіл (студій, об’єднань) раннього творчого розвитку

22.02.2016

18 лютого 2016 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулося обласне методичне об'єднання педагогів позашкільних навчальних закладів, які працюють з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку з теми «Комунікативно-мовленнєвий розвиток дошкільника в умовах позашкільного навчального закладу».

На засіданні були присутні 33 педагога позашкільних навчальних закладів області.

Сучасні підходи щодо комунікативно-мовленнєвого розвитку дошкільника в умовах позашкільного навчального закладу було розглянуто під час виступу методиста гуманітарно-оздоровчого відділу Заярної В.С.

Керівники гуртків Ларіонова О.О. та Левченко Л.І. поділилися власним досвідом щодо формування мовленнєвих компетентностей дітей дошкільного віку. Учасники методичного об’єднання відвідали та обговорили відкриті заняття з англійської мови і розвивальних ігор.

Геренко К.О., керівник гуртка, розповіла про неформальну освіту дітей у Великобританії та особливості роботи організації – PEEK та Forest schools.

Під час практичних завдань соціально-психологічного тренінгу, який провела психолог Сидоренко Н.Ю., присутні визначили рівень власної комунікативності та окреслили шляхи самовдосконалення педагога-позашкільника.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 5.

^Вгору