ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Завершився 1-ий (обласний) етап змагань з туристських спортивних походів серед учнівської та студентської молоді

13.02.2019

На обласний етап було представлено 20 звітів про проведення походів, а саме: 2 – про походи ІV категорії складності; 1 – про похід ІІ категорії складності; 6 – про походи І категорії складності; 11 – про походи 3 ступеня складності з пішохідного, водного, велосипедного, лижного видів туризму. Походи проводилися на території Сумської, Полтавської, Чернігівської областей, Українських Карпат, Приазов’я, Південної частини України.

Команда комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю стала переможцем у 5 номінаціях:

велосипедний похід IV категорії складності, що був здійснений Українськими Карпатами, керівник Мараховський Станіслав Олексійович (фото 1);

велосипедний похід I категорії складності, що був здійснений у Приазов’ї, керівник Мараховська Зоя Анатоліївна (фото 2);

Кондратенко Дмитро Євгенович представив на конкурс три походи:

- водний похід І категорії складності річками Десна і Сейм у межах Чернігівської області (фото 3);

- водний похід 3 ступеня складності річкою Десна в межах Сумської і Чернігівської областей (фото 4)

- лижний похід 3 ступеня складності територією Сумської області (фото 5).

У номінаціях пішохідного туризму переможцями стали Лебедь Олександр Васильович, Кролевецька станція юних туристів (фото 6) і Хвостов Ігор Миколайович, Конотопська станція юних туристів (фото 7).

Команда Комунального позашкільного навчального закладу «Охтирський міський центр позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді» під керівництвом Сталинського Валентина Олексійовича протягом 2018 року здійснила два спортивні туристські велосипедні походи – ІІ і IV категорій складності! (фото 8).

Уперше вихованці закладів позашкільної освіти області брали участь у походах четвертої категорії складності.

Вітаємо переможців і всіх учасників конкурсу!

Бажаємо перемоги у Всеукраїнських змаганнях з туристських спортивних походів серед учнівської та студентської молоді і нових спортивних звершень!

НАКАЗ "Про підсумки І-го (обласного) етапу змагань з туристських спортивних походів серед учнівської та студентської молоді"

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 8?

^Вгору