ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Здоровим бути здорово!»

21.02.2017

З 13 по 20 лютого у гуманітарно-оздоровчому відділі було проведено традиційний Тиждень здоров’я під позитивним гаслом «Здоровим бути здорово!».

Здоров’я дитини – це найцінніший скарб, її особистий, батьків, а також держави. Тому плекати навички здорового способу життя потрібно починати з раннього дитинства. Розуміючи, що сім’я відіграє найважливішу роль у вихованні здорової дитини, педагоги відділу надають перевагу спільним формам роботи з батьками.

Під час проведення Тижня відбулися різноманітні заходи для вихованців та їхніх батьків. Педагогами відділу проведено тематичні, відкриті заняття, спортивні змагання, зимові забави на свіжому повітрі.

Вихованці й їхні батьки школи «Світлячок» подорожували Україною та ознайомлювалися з танцювальною культурою жителів Карпат під час відкритого заняття з хореографії (керівник Аліна Олексіївна Дмитриченко).

Маленькі вихованці гуртка «Театр і життя» показали свою чергову виставу, що мала великий успіх у глядачів (керівник Мужецька Оксана Вікторівна).

Сім’ї вихованців відділу взяли участь у конкурсі плакатів про здоров’я.

Усі активні учасники заходів отримали корисні й смачні сюрпризи!

Тиждень здоров’я подарував багато веселощів, яскравих емоцій, цікавих й корисних знань. Сподіваємося, що здоровий спосіб життя стане традиційним у кожній родині! Бажаємо міцного здоров’я!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 3.

^Вгору